Trådlösa headset för mobiltelefoner

FLEX - trådlösa headset för mobiltelefoner och mobila kontor. Använd ett professionellt headset när du pratar mycket i mobilen, det minskar buller och ger ett bra & bekvämt ljud. Bra ljud i headsetet är viktigt och det minskar din trötthet efter en dag med många timmar i mobiltelefonen. Alla FLEX headset håller en hög kvalitet och vi har många års erfarenhet av trådlösa headset för företag och mobila kontor. Headseten används av allt från kommuner och räddningstjänst till små och stora företag. Våra headset är speciellt omtyckta av callcenter vilket vi tycker tala för sig själv! De sätter höga krav på ljud, kvalitet och pris och använder headset extremt mycket.

Med ett trådlöst headset har du en annan frihet under samtalet och slipper sladdar som hänger i vägen och kan enkelt förflytta dig under samtalet då våra headset har en bra räckvidd med den senaste bluetooth- tekniken.

 

Flex Bizz - trådlösa headset

FLEX BIZZ
- Bluetooth kontorsheadset-
Trådlöst Bluetooth

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Flex headset trådlöst

FLEX BIZZ DUO Bluetooth
- Kontorsheadset med dubbla lurar -
Trådlöst med komfort

Spara

Headset Flex go plus

NYHET!  FLEX go plus
- Trådlöst headset med huvudbåge -
Lätt som en fjäder - Bra Pris!

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Flex sinc headset för mobiltelefoner

FLEX SINC

- Headset för mobil -

Spara

Spara

Flex Ceti Trådlöst Headset

FLEX CETI

- Dubbla hörkapslar och A2DP -

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Våra trådlösa headset säljs i dag både av företag som levererar hela telefonilösningar till företag samt att du kan köpa dem genom webbhandeln direkt t ex Dustin, Fundiq.se m.m. Som distributör använder vi oss av Ingram Micro. FLEX trådlösa headset säljs i Sverige, Finland och Norge. Att välja rätt headset kan vara svårt men nu vill vi påstå att du kommit rätt! Vi har headset för alla. Vill du ha en liten guidning och några tips så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna 🙂